Att tänka på

När er katt kommer och ska vara på Djurkollos kattpensionat är det vissa saker som ni bör tänka på för att vistelsen ska bli så bra som möjligt för er vän.

Det är viktigt att ni tar med en filt eller bädd som katten kan att ligga på i sitt rum, det ökar tryggheten när din katt får känna din doft. Eventuella favoritleksaker och något gott får mer än gärna följa med i packningen, allt för att katten ska känna sig så hemma som möjligt på vårt kattpensionat.

Ni tar med er foder åt katten så att den får fortsätta äta det den är van vid. Tänk på att ta med så att det räcker för hela vistelsen. Är det så att ni bokat All Inklusive så ingår Iams Multicat torrfoder sam Iams blötmat i priset. Matskålar och kattlåda finns att låna på Djurkollo.

Glöm inte att ta med ett giltigt vaccinationsintyg. Katten ska vara grundvaccinerad samt vaccinerad mot kattsnuva.
Grundvaccinationen görs var tredje år medans vaccin mot kattsnuva görs varje år.

Beteckning för grundvaccin är: Tricat

Beteckning för kattsnuva vaccin är: Ducat

De katter som inte är vaccinerade när de kommer till vårt pensionat, åker till veterinären med personal från Djurkollo. Kostnaden för resa och vaccin betalas av ägaren vid hämtning.

Vi ser helst att katten är försäkrad när den kommer på pensionatsvistele till oss. Detta för att alla ska känna sig trygga. Är inte katten försäkrad så vill vi veta det redan vid bokningen.

Våra lämning och hämtningstider

All lämning samt hämtning på kattpensionatet sker efter överrenskommelse med oss på Djurkollo.
Följande tider gäller:

Vardagar:
8:00 - 11:30.
13:00 - 15:30

Lördag och söndag samt storhelger:
9:00 - 10:30
Endast utlämning 17:00 - 18:00
Vi ber er respektera och hålla tiderna för inlämning samt hämtning så att vi kan planera för våra alla gäster som behöver promenader, utflykter, mys, vilostunder med mera.