Lyxpensionat för hund

Vi vet att det ibland kan kännas väldigt jobbigt att lämna bort sin vän.

Även om vi på Djurkollo vet att vi tar hand om din vän på bästa sätt med mycket kärlek och omsorg, kan vi ändå förstå den känslan.

Vi vill gärna möta er hundägare på bästa sätt och erbjuder därför lyxpensionat i den mån det går.

Hundarna får, precis som på vårt vanliga hundpensionat, mycket kärlek, dagliga långpromenader, aktivering och lek med vänner, mycket mys och skön vila.

Lyxpensionat innebär att personalen tar med sig din hund hem på kvällar och helger. Där får den vara som en i familjen och följa med på det vi gör.

Dagtid följer er hund med personalen på jobbet och får då vara med dagisvovvarna eller personalens hundar.

Det är viktigt att din hund tycker om och kan vara med andra hundar och även katter.

I några av personalens familjer finns det även mindre barn och det är viktigt att hunden trivs med dom också. 

Om ni vet att er hund inte klarar av detta, så är lyxpensionat inget alternativ för er vän och vi rekommenderar då vårt vanliga hundpensionat. Ni kan läsa mer om det under fliken ”Hundpensionat”.

Vi vill väldigt gärna träffa er och er hund innan och bjuder därför på en provdag innan ni bokar ert lyxpensionat. Vår önskan är att pensionatsvistelsen ska bli så bra den bara kan bli för er vän.

Priser för lyxpensionat

Aftnar samt röda dagar (helgdagar), tillkommer storhelgstillägg, 400 kr per påbörjat dygn.

Du som kund kan eventuellt komma att bli ersättningskyldig om din hund orsakat skador i personalens hem.

Vid bokning:

Vid bokning på vårt hundpensionat förbinder ni er att betala en bokningsavgift på ca 25% av den totala kostnaden, för hela vistelsen. Avgiften återbetalas ej vid avbokad eller utebliven vistelse. Platsen kan endast garanteras om avgiften är betald i tid.

Skulle avbokning ske innan bokningsavgiften hunnit skickas ut, så kommer den skickas ut i efterhand, oavsett när ni avbokade platsen.

För ombokning kvarstår den ursprungliga bokningsavgiften även om vistelsen blir förkortad. Skulle vistelsen bokas om för en längre tid, kan en ny bokningsavgift komma att skickas ut för de dagar ni bokar extra.

För om- och avbokning minst tre dagar före beräknad ankomstdag, tillkommer inga extra kostnader.
För ombokning med två dagar eller mindre, innan beräknad ankomstdag, förbinder ni er att betala hela vistelsen i sin helhet.
För avbokning med två dagar eller mindre, innan beräknad ankomstdag, förbinder ni er att betala hälften av det resterande totalbeloppet för vistelsen.

Vid påbörjad vistelse betalas hela vistelsen i sin helhet oavsett om hunden hämtas tidigare.

Bokningsavgiften skickas ut via mejl tillsammans med ett inackorderingsavtal och information. Önskar ni få detta via brev så tillkommer en adminstrativ kostnad på 45 kr.