Pensionatspriser för hund

Aftnar samt röda dagar (helgdagar), tillkommer storhelgstillägg, 250 kr per påbörjat dygn per rum
Välkomna med andra prisförfrågningar! Ta kontakt med oss via mejl eller på telefon.
Vill ni lämna era andra djur också (katt, kanin med flera)? Då finns det mängdrabatt! Kontakta oss för mer information.

Vid bokning, Om- och avbokningsregler

Vid bokning på vårt hundpensionat förbinder ni er att betala en bokningsavgift på ca 25% av den totala kostnaden, för hela vistelsen. Avgiften återbetalas ej vid avbokad eller utebliven vistelse. Platsen kan endast garanteras om avgiften är betald i tid.

Skulle avbokning ske innan bokningsavgiften hunnit skickas ut, så kommer den skickas ut i efterhand, oavsett när ni avbokade platsen.

För ombokning kvarstår den ursprungliga bokningsavgiften även om vistelsen blir förkortad. Skulle vistelsen bokas om för en längre tid, kan en ny bokningsavgift komma att skickas ut för de dagar ni bokar extra.

För om- och avbokning minst tre dagar före beräknad ankomstdag, tillkommer inga extra kostnader.
För ombokning med två dagar eller mindre, innan beräknad ankomstdag, förbinder ni er att betala hela vistelsen i sin helhet.
För avbokning med två dagar eller mindre, innan beräknad ankomstdag, förbinder ni er att betala hälften av det resterande totalbeloppet för vistelsen.

Vid påbörjad vistelse betalas hela vistelsen i sin helhet oavsett om hunden hämtas tidigare.

Bokningsavgiften skickas ut via mejl tillsammans med ett inackorderingsavtal och information. Önskar ni få detta via brev så tillkommer en adminstrativ kostnad på 45 kr.

Vid bokning av flera hundar i samma rum gäller följande. Om hundar i samma rum inte kan gå tillsammans på promenad så uteblir flerhundsrabatten. Detta för att vi värnar om säkerheten för både era hundar och vår personal. Vi kan komma att behöva ta in mer personal för att tillgodose era hundars behov. Personalen på Djurkollo är de som avgör om det är säkert eller ej.

Vi vill väldigt gärna träffa er hund innan den kommer och bor hos oss första gången. Därför bokas det alltid in en provdag för er vän så att vi kan se om den kommer kunna trivas och må bra hos oss. Det är väldigt viktigt att ni kommer på avtalad dag, vi kan annars inte garantera att vi håller en plats åt er. Vår önskan är att pensionatsvistelsen ska bli så bra den bara kan bli för er vän.

Löptikar

Vi tar inte emot löptikar på vårt pensionat, detta enligt lag! Löptikar skapar dessutom stress och oro för andra gäster och vi strävar hela tiden efter ett lugnt och trivsamt pensionat.
Skulle din tik börja löpa under vistelsen så tillkommer en avgift på 150 kr per påbörjat dygn. Detta för att det innebär merjobb vad gäller städning, planering etc, för vår personal då hunden inte längre kan bo i det vanliga rummet på pensionatet.