Katternas salong

Till Djurkollos salong är även katter välkomna! Vi utför klippning, spa och puts och fix även på kunder med klös.

Att hålla katten tovfri kan ibland vara svårt, speciellt under våren när katten är ute i det fuktiga vädret. Vi hjälper dig gärna att raka bort tovorna samt berättar för dig hur du på bästa sätt kan undvika tovor i framtiden.

Vi söver aldrig katterna, utan jobbar med mjuk hand och bygger upp ett förtroende, det är därför bra om katten är van all hantering. Klippningen avbryts om katten inte mår bra av hanteringen vid klippningen.

Priset för klippning av katt är 500 kr i timmen, en timme är ungefär vad det brukar ta att klippa en katt. Bad kan beställas till för 250 kr.

Spabehandlingar
Vi utför även spabehandlingar på katter. Vi använder oss av PCL lavendelschampo och balsam där lavendeloljan är antiseptisk, sårläkande och bakteriedödande. Dessutom har den en rogivande effekt och en härlig doft. I vårt spa ingår en mysig massage i badet, föning och genomborsting.

Priset för en spabehandling är 500 kr, kloklippning ingår om så önskas.

LYXSPA-behandling
I vårt lyxigare spapaket använder vi endast Aloe Vera produkter. K9 Aloe Vera har en lugnande effekt på hud och hårbotten. Det tillför näring och ger en perfekt fuktbalans åt pälsen.

Även här ingår en härlig massage i badet och efter schamponering får din katt en lyxig inpackning. Efter en skön dusch så fönar vi din katt, borstar igenom päls och avslutar behandlingen med att smörja in tassarna.

Priset för lyxspa-behandling är 600 kr, kloklippning ingår om så önskas.

För tidsbokning vänligen ring eller mejla oss. Kontaktuppgifterna hittar ni till vänster i det grå fältet. Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid. Vid för sen avbokning eller vid uteblivet besök, debiteras du som ägare halva klipp- eller trimkostnaden.

  • Kloklippning från 150 kr

    (klippkort, var tionde kloklippning gratis)

  • Öronrengöring från 50 kr
  • Fästingborttagning från 20 kr
  • Borttagning av tandsten med hjälp av ultraljud 1000 kr

    (inklusive tandborstning)

Ett skonsamt sätt att ta bort kattens tandsten. Behandlingen tar cirka en timme och kan behöva upprepas vid mycket tandsten. Mer information finns under fliken tandhälsa.