Att tänka på

Att tänka på

För att hunden ska trivas så bra som möjligt under vistelsen hos oss, så är det viktigt att ni tar med en filt eller bädd som hunden är van att ligga på, så att hunden känner din doft och därmed kan känna sig extra trygg.

Eventuella favoritleksaker och tuggben får mer än gärna följa med i packningen, allt för att hunden ska känna sig så hemma som möjligt på vårt lyxpensionat.

Ni tar med er foder åt hunden så att hunden får fortsätta äta det den är van vid. Tänk på att ta med så att det räcker för hela vistelsen.

Vaccination!

Glöm inte att ta med ett giltligt vaccinationsintyg! Hunden ska vara grundvaccinerad samt vaccinerad mot kennelhosta.

Grundvaccinationen görs var tredje år medans vaccin mot kennelhosta görs varje år.

Beteckning för grundvaccin är: DHP

Beteckning för kennelhosta vaccin är: PI eller KC

Kennelhosta är ett samlingsnamn för olika typer av virus som visar sig genom att hunden hostar och/eller harklar sig, det kan ofta låta som att hunden satt något i halsen. Kennelhosta sprids ofta under vinterhalvåret när inomhusträningar, tävlingar samt utställningar är i full gång.

Därför är vi väldigt noga med att hundarna är vaccinerade. De kan ändå bli smittade men risken är mycket mindre och symptomen blir i de flesta fall väldigt mycket lindrigare för hundarna.

Länk till Statens Veterinärmedicinska Anstalt, för mer information om kennelhosta!

Våra lämning och hämtningstider

All lämning samt hämtning på vårt lyxpensionatet sker efter överrenskommelse med oss på Djurkollo.

Vi ber er respektera och hålla tiderna vi kommer överens om, så att vi kan planera för våra gäster som behöver promenader, utflykter, mys, vilostunder etc.

Lämning och hämtning sker på Djurkollo!