Elsa Gradin

Vikarie sen juni 2021.

Jag är en social, glad och positiv tjej som bor med min familj i Bergsjö tillsammans med sex samojeder, två islandshästar, en shettis och två katter. Jag kommer under sommaren 2021 att jobba på Djurkollo med fortsatt extrajobb vid sidan av skolan.

Under hela min uppväxt har jag haft hundar och hästar runt mig. Det började när vi skaffade vår första samojed Tessa, hon la grunden till mitt hundintresse och till att jag sen skaffat två egna hundar, Isa och Bitor. 

Isa är en hund med mycket energi, som hon ibland kan ha svårt att hantera, men är också en jättemysig hund som älskar att vara med och dra i spannet. Bitor är en ovanligt stor samojed med mycket drag och huvud, även han har mycket energi. 

Eftersom vi i familjen har draghundar och driver en kennel är jag van att hantera stora och starka hundar och hantera flera hundar samtidigt. 

Jag har varit på Djurkollo tidigare och hade då praktik en kortare period. Har även gått flera olika kurser hos Djurkollo för att utveckla min hantering och kunskap om hundar, men också för att få en starkare kontakt med mina egna hundar. Utöver mitt stora djurintresse håller jag också på med musik och gillar att vara aktiv genom styrka- och konditionsträning.